Святкування 30-ї річниці створення військової частини 3057 Національної гвардії України

Дата: 05.01.2022 17:35
Кількість переглядів: 497

Сьогодні 05 січня 2022 року голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, заступник голови райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та всі представники громад Маріупольського району прийняли участь в урочистостях з нагоди святкування 30-ї річниці створення військової частини 3057 Національної гвардії України.

Під час заходу представники влади звернулись з вітальними словами до командира військової частини 3057 полковника Дениса ШЛЕГА та всього особового складу частини.

За самовідданість, вірність Військовій присязі та наполегливість у виконанні службово- бойових завдань та з нагоди 30-ї річниці створення військової частини 3057 військовослужбовці були нагороджені подяками та пам’ятними подарунками від голів Маріупольської райдержадміністрації та Маріупольської районної ради.

«Шановні військовослужбовці, працівники, прийміть щирі вітання з 30- ю річницею створення вашої частини!!! Ви - опора та міць нашої держави. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у військовій підготовці, завзяття та добробуту вам і вашим родинам. Нехай в Україні запанує мир», - промовила Наталія Олександрівна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь