30 грудня 2021 року відбулась робоча нарада з питань повноважень у сфері містобудування та архітектури виконавчими органами влади під головуванням заступника голови Маріупольської райдержадміністрації Олексія ВОРОБЙОВА.

Дата: 30.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 515

В ході зустрічі обговорили такі питання порядку денного:

1. Функціонування структурних підрозділів містобудування та архітектури у складі виконавчих органів Нікольської й Мангушської селищних рад, Кальчицької сільської ради, та Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації.

2. Планування заходів з забезпечення доступності осіб з інвалідністю до соціально значущих об’єктів на території району.

За результатами обговорення вищезазначених питань було рекомендовано Мангушській та Нікольській селищним радам, Кальчицькій сільській раді, Сартанській селищній військово-цивільній адміністрації затвердити перелік адміністративних послуг, які надають уповноважені органи містобудування та архітектури, розробити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг та опрацювати Порядок проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 537.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь