Сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ взяли участь у презентації програми підготовки кадрів для відновлення органів влади на звільнених територіях

Дата: 16.12.2021 18:55
Кількість переглядів: 354

Спеціальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання» було презентовано у Краматорську сьогодні, 16 грудня.

Навчатися за програмою зможуть державні службовці категорії «Б», «В», посадові особи місцевого самоврядування, зокрема працівники військово-цивільних адміністрацій, особи, які претендують на зарахування до кадрового резерву для роботи в органах влади після відновлення їх функціонування на деокупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Загальна тривалість програми складатиме 6 місяців. Проведення аудиторних та дистанційних занять - два дні на тиждень.

Нагадаємо, у листопаді було підписано

Меморандум про співпрацю Фонду Ганнса Зайделя та Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України з метою налагодження діалогу та посилення спроможності кадрів в умовах конфліктного і постконфліктного врядування.

В рамках проєкту Києво-Могилянською школою врядування ім. Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія» буде розроблено і апробовано програму підвищення кваліфікації "Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання" для державних службовців військово-цивільних адміністрацій Донецької та Луганської областей.

Надалі проєкт сприятиме підготовці кадрів для відновлення органів влади на звільнених від окупації територіях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь