Сьогодні відбулось засідання колегії Маріупольської районної державної адміністрації під головуванням голови Маріупольської райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ.

Дата: 15.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 363

На засіданні були присутні: голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА, голови об’єднаних територіальних громад Маріупольського району, представник 107 окремого батальйону територіальної оборони району та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час засідання колегії розглянули наступні питання порядку денного, а саме:

- Про хід виконання доручення Прем’єр-міністра України від 19 липня 2021 року №19111/66/1-21 до Протокольного рішення за підсумками наради щодо виконання завдання пункту 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», веденого в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року №180/2021. Доповідала начальник управління соціально-економічного розвитку територій райдержадміністрації Наталя КУНАК.

- Про проєкт Програми забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони Маріупольського району на 2022-2024 роки. Доповідав перший заступник начальника штабу 107 окремого батальйону територіальної оборони Маріупольського району.

Детально зупинились на стані водоймів та гідротехнічних споруд для недопущення повторення надзвичайних ситуацій природного характеру в районі.

Також додатково розглянули питання щодо участі громад в проєкті USAID «КОЛОРИТНЕ ПРИАЗОВ’Я». По цьому питанню доповідала начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально – економічного розвитку територій Маріупольської райдержадміністрації Ельга СТАШЕНКО.

«Ми повинні посприяти розвитку туризму в Маріупольському районі, залучити інвестиції до туристичної галузі, підприємств та створення нових туристичних продуктів»- зазначила Наталія БУКРЄЄВА.

Голови об’єднаних територіальних громад виразили зацікавленість в даному проєкті.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь