ВІДБУВСЯ МІТИНГ ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АТОМНІЙ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ

Дата: 14.12.2021 13:27
Кількість переглядів: 371

Трагедія на Чорнобильській атомній електростанції в історії України кривавою червоною ниткою пройшлася по сотнях долях людей. Наслідки Чорнобиля відчуватимуться ще сотні років, тож нам ніколи не треба забувати про те, що трапилось 26 квітня 1986 року.

Сьогодні, 14 грудня, біля пам’ятного знаку ліквідаторам ЧАЕС, відбувся мітинг з нагоди відзначення 35-ї річниці Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, у якому взяли участь голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та заступник голови Маріупольської районної ради Вадим ПІКУЗ. Також на мітингу були приступні представники місцевого самоврядування, громадських організацій, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

У цей день, традиційно вшановують тих, хто пожертвував своїм життям та здоров’ям, захищаючи нас від атомного лиха, кому ми зобов’язані можливістю працювати й жити.

Зі словами вдячності до присутніх звернулися голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, яка зазначила, що, навіть через багато років в наших серцях лунають ті жахливі події, про які ми завжди будемо пам’ятати. Саме тому, треба віддавати шану всім тим, хто ціною власного здоров'я та життя захистив нас й увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи. Присутнім ліквідаторам ЧАЕС Наталія Олександрівна побажала міцного здоров’я, злагоди, добробуту та вручила Грамоти голови Донецької облдержадміністрації Керівника Донецької Обласної військово- цивільної адміністрації.

Учасники мітингу вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь