ПОЧАТИ ЖИТТЯ ЗАНОВО

Дата: 07.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 255

Сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА взяла учать у відкритті притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства на території Мангушської громади. Це вже 4-й притулок на території Донецької області.

Мета створення притулків - це можливість забезпечити широкий спектр захисту, необхідного тим, хто постраждав, і можливість допомогти тим, кому загрожує насильство, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Притулки також можуть сприяти підвищенню обізнаності про можливості запобігання насильству над жінками та дівчатами й соціальним змінам у громаді. Притулок розраховано на 10 осіб та буде функціонувати як структурний підрозділ КУ «ЦНСП Мангушської селищної ради».

Проєкт «Створення умов для отримання екстреної та якісної допомоги жінкам, які постраждали від ГЗН / ДН, на території Мангушської селищної ради» створено за підтримки Громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді», Мангушської селищної ради за кошти Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN_RPP) спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь