Маріупольський державний університет відзначив свій 30-річний ювілей

Дата: 07.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 225

У Маріупольському драматичному театрі зібралися працівники університету, випускники та студенти - люди, об’єднані почуттям глибокої поваги до Маріупольського державного університету, які творять його історію.

Історія закладу розпочалася в 1991 році. За цей час університет виховав покоління випускників різних спеціальностей.

Присутні в залі тепло привітали ректора Маріупольського державного університету Миколу ТРОФИМЕНКО, який сказав: «30 років - це вік закладання підґрунтя для подальшого розвитку. Наша перевага – вибір нового покоління, яке довіряє нам своє майбутнє».

Урочистий захід розпочався з вітання почесних гостей. Всіх присутніх в онлайн форматі привітав Міністр освіти і науки України Сергій ШКАРЛЕТ. Від Донецької облдержадміністрації привітала заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія КОСТЮНІНА, яка зачитала вітальну адресу від Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

Студентів і всіх працівників привітали голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА.

Наталія Олександрівна подякувала всім за розвиток творчого і професійного потенціалу талановитої молоді, постійне удосконалення форм та методів роботи, відданість обраній справі.

Урочистості супроводжувались святковим концертом, до програми якого увійшли кращі з кращих номерів у виконанні студентів, викладачів, випускників університету.

Бажаємо Маріупольському державному університету нових успіхів і звершень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь