З нагоди Дня місцевого самоврядування, 07 грудня 2021 року в КЗ «Центр культури та дозвілля Мангушської селищної ради» відбулось урочисте зібрання, вручення грамот і подарунків та святковий концерт

Дата: 07.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 177

З професійним святом привітали працівників, депутатів та представників місцевого самоврядування Мангушської територіальної громади голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та голова Мангушської селищної ради Володимир КАРАБЕРОВ.

«Шановні ветерани місцевого самоврядування, шановні колеги, я щиро Вас вітаю з цим чудовим святом з Днем місцевого самоврядування! Нам випала почесна місія представляти наші громади. Спільними зусиллями ми маємо зробити так, щоб кожна наша громада, і в цілому Маріупольський район стали місцем розвитку та процвітання і були прикладом, як для інших громад, так і для інших районів не тільки Донецької області, а й для всієї України!»- – зазначила Наталія БУКРЄЄВА у своїй вітальній промові.

В ході заходу Мангушський селищний голова вручив нагороди. Так за особистий вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, підтримку у вирішенні питань соціально-економічного та культурного розвитку Мангушської селищної територіальної громади, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування почесною грамотою була нагороджена й очільниця Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь