Сьогодні в Маріупольській камерній філармонії відбулись урочистості з нагоди 30-ї річниці Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 187

На святі були присутні офіцери та прапорщики, сержанти та солдати, працівники Збройних сил – усі, хто в цей нелегкий час, виконуючи благородний обов’язок, стоять на сторожі недоторканності та цілісності нашої держави, на сторожі миру та спокою.

З привітальними словами до присутніх звернулися голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА.

Під час офіційної частини за зміцнення обороноздатності держави, заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі та відданість військовій службі, за зразкове виконання службових обов’язків, мужність і професіоналізм та з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України Подяками районної державної адміністрації та районної ради були відзначені військовослужбовці.

Окрасою урочистого заходу став святковий концерт оркестру військової частини 3057 Національної гвардії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь