3 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

Дата: 06.12.2021 11:02
Кількість переглядів: 213

У 1992-му році Генеральна Асамблея ООН в спеціальній резолюції проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу – 3 грудня стало датою Міжнародного дня людей з інвалідністю. Про проблеми людей з інвалідністю заговорили, питання перевели в площину активних практичних рішень, права людей з інвалідністю почали закріплювати на законодавчому рівні.

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" було проведено круглий стіл для родин, в яких виховуються діти з інвалідністю за участі керівника Сартанської селищної ВЦА Олександра Костянтиновича КУРКЧИ, директора комунальної установи «Маріупольський районний центр надання соціальних послуг» Альони ЧІПЧЕВОЇ, начальника управління з надання соціальних послуг в Сартанській селищній територіальній громаді КУ «Маріупольський РЦНСП» Тетяни ГОНЧАРОВОЇ, начальника управління з гуманітарних питань Дмитра АДАМОВА, начальника ССД Сартанської селищної ВЦА Наталі ЖИЛКІНОЇ та начальника відділу з питань соціального захисту населення Сартанської селищної ВЦА Оксани ЧУЛЕЦЬ. Для дітей психологами було проведено арт-терапію. В цей же час керівник ВЦА вислухав хвилюючі питання батьків та відповів на запитання. По завершенню зустрічі діти отримали пам’ятні подарунки від керівництва Сартанської селищної ВЦА.

Висловлюємо вдячність керівництву Сартанської селищної ВЦА та особисто Олександру Костянтиновичу КУРКЧИ за зустріч та розуміння.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь