МІСТО В МІСТІ Саме така назва закріпилася у найбільшого підприємства вугільної галузі Донецької області та України ПРАТ «Шахтоуправління «Покровське».

Дата: 24.11.2021 18:35
Кількість переглядів: 243

Для делегатів провели загальний інструктаж із техніки безпеки, розділили на дві групи, одна з яких оглянула поверхню шахти, а інша спустилася під землю.

Підприємство, створене у 1991 році, шахтоуправління «Покровське» з перших років демонструє свій динамічний розвиток. Залучення зовнішніх недержавних інвестицій дозволило не лише нарощувати обсяг видобутку вугілля, а й досягти найвищих у вугільній промисловості України показників, що у 2-3 рази перевищують середньогалузеві, та вийти на рівень найкращих європейських шахт, надійно забезпечивши сировиною українських споживачів.

Під час спуску гості ознайомилися, як виконуються всі процеси з видобутку вугілля, транспортування шахтарів, способи зв'язку та заходи першої допомоги на глибині.

«Завдяки спуску у шахту ми побачили всю небезпечність шахтарської праці. Особисто переконались, що ця професія справжніх героїв»,- прокоментувала голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь