В НІКОЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 19.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 232

Напередодні Дня працівників сільського господарства в Нікольському Будинку культури відбулись урочистості з нагоди вшанування величної праці трудівників сільського господарства та святковий концерт.

На урочистості, з дотриманням карантинних заходів, були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Нікольської громади.

З професійним святом аграріїв громади привітав заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ та вручив нагороди від голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла КИРИЛЕНКА та почесні грамоти від департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації.

У вітальному слові Олексій ВОРОБЙОВ наголосив, що відзначення Дня працівників сільського господарства – це свято справжніх господарів української землі, які щоденною працею прославляють наш край. «Бажаю вам сприятливої погоди, щедрих врожаїв, міцного здоров’я, миру, успіхів, достатку, здійснення планів та задумів!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь