ЯК ДІЯТИ У НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ?- У НІКОЛЬСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ КОМАНДНО - ШТАБНІ НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ЕВАКУАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Дата: 17.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 183

 

Під час навчання розглянули планування, організацію та проведення заходів з евакуації населення Нікольської селищної ради у зв’язку з можливим неконтрольованим викидом небезпечної речовини - рідкого хлору. За допомогою наочного матеріалу (слайдів карти евакуації) були відпрацьовані питання евакуації населення на безпечні території. Зокрема, відпрацьовано порядок транспортування людей, надання першої медичної допомоги, тимчасове компактне розміщення та інші аспекти, які можуть виникнути у разі надзвичайної ситуації.

У заході взяли участь: заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ, Степан МАХСМА, голови територіальних громад, представники силових структур та спеціалізовані служби цивільного захисту.

«Такі заходи дають можливість органам місцевого самоврядування навчитися комплексного підходу до оперативного реагування на надзвичайну ситуацію, а найголовніше це - розуміння послідовності дій кожного члена комісії ТБ НС»,- підкреслив заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь