Відбулись штабні навчання з питань евакуації населення Сартанської громади

Дата: 10.11.2021 14:04
Кількість переглядів: 263

Сьогодні, 10 жовтня 2021року, голова Маріупольської районної державної адміністрації Наталія БУКРЄЄВА та заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ прийняли участь у штабних навчаннях з питань евакуації населення Сартанської громади.

Також до заходу долучились голова Маріупольської районної Ради Степан МАХСМА, представники силових структур та спеціалізовані служби цивільного захисту.

Керівник Сартанської ВЦА Олександр КУРКЧИ ознайомив з планом евакуації населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а саме можливого катастрофічного затоплення та бойових дій на території громади.

Було продемонстровано механізм здійснення організованого вивезення населення із зон можливого впливу наслідків надзвичайної ситуації і розміщення його поза зонами дії вражаючих факторів джерел надзвичайної ситуації у разі виникнення безпосередньої загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю мешканцям Сартанської громади.

«Основним методом захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації на сьогодні залишається своєчасна і швидка евакуація людей з небезпечної зони у безпечні місця, але водночас цей спосіб досить складний, вимагає ретельної підготовки всіх місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, спецслужб та населення», -зауважила Наталія БУКРЄЄВА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь