Сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та голова Мангушської селищної ради Володимир КАРАБЕРОВ зустрілись з директором КНП «Мангушської ЦПМСД» Борисом РЕПУХОВИМ та дирек

Дата: 08.11.2021 16:29
Кількість переглядів: 398

 

Під час наради обговорили проблемні питання щодо роботи медичних закладів в період адаптивного карантину з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Проаналізували причини виникнення заборгованості з виплати заробітної плати та розглянули шляхи подальшого розвитку для поліпшення ситуації у Мангушських медичних закладах. Розглянули таку проблему, як масове звільнення медичних працівників, від яких залежить здоров’я та життя місцевих мешканців.

Задля унеможливлення інфікування медичного персоналу коронавірусною інфекцією, керівництво Мангушської територіальної громади забезпечить усіма необхідними засобами індивідуального захисту та медичним обладнанням.

«Потрібно негайно знайти шляхи вирішення ситуації, яка склалася сьогодні, ми як керівники Маріупольського району в свою чергу зробимо все можливе для недопущення закриття центральної лікарні в селищі Мангуш»- зауважила Наталія БУКРЄЄВА.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь