3 листопада під керівництвом голови Маріупольської райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дата: 03.11.2021 18:41
Кількість переглядів: 294

 

Учасники засідання розглянули такі питання:

1. Про використання матеріальних цінностей з матеріального резерву Маріупольського району пожежно- рятувальними загонами ГУ ДСНС.

2.Про епідемічну ситуацію у зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом «SARS-CoV-2», стан вакцинації та захворюваності.

3. Щодо посилення заходів з попередження терористичних проявів.

Голови та представники громад доповіли щодо ходу вакцинальної кампанії та розподіл вакцин від COVID-19.

В Маріупольському районі працює 4 центри масової вакцинації, в кожний з яких обслуговує по 2 мобільні бригади, 12 пунктів щеплень в селищних та сільських громадах.

«Сьогодні кожен житель Маріупольського району може безперешкодно отримати щеплення проти COVID-19. Достатньо звернутися до свого сімейного лікаря чи зателефонувати на гарячу лінію МОЗ України або просто прийти до центру масової вакцинації та в порядку «живої черги» отримати щеплення, »- зазначила голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА.

За результатом засідання комісією вирішено посилити контроль за дотриманням карантинних вимог на території громад та посилити проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення про важливість вакцинації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь